Meteen naar de content

100% geld-terug-garantie

FAQs

HOE KAN IK EEN BETALING UITVOEREN?

PayPal

Je kunt PayPal gebruiken om snel en veilig te betalen.

Om met PayPal te betalen, volg je de onderstaande stappen.

Open je winkelwagen Klik op “Afrekenen met PayPal” of selecteer PayPal als betaaloptie tijdens het standaard afrekenproces Je wordt automatisch naar de PayPal-site geleid om je transactie te voltooien Als je klaar bent, word je automatisch teruggebracht naar Kenzul Atlas om je bestelling te voltooien Als je specifieke vragen hebt over PayPal, neem dan rechtstreeks contact met hen op.

Kenzul Atlas heeft geen toegang tot je PayPal-account en kan geen bestelling namens jou plaatsen met PayPal.

Creditcard

Je kunt je creditcard gebruiken om je producten te betalen. We accepteren MasterCard, American Express en Visa.

iDEAL

Je kunt je producten ook betalen met iDEAL. Bezoek www.ideal.nl voor meer informatie over iDEAL-betaling.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Alle bestellingen bij Kenzul Atlas worden verzonden via aangetekende verzending met PostNL of DHL. De verzendkosten binnen het Europese vasteland bedragen een vast tarief van € 4,00.

Als je bestelling meer dan € 40 bedraagt, kom je in aanmerking voor gratis verzending binnen het Europese vasteland.

WANNEER KOM IK IN AANMERKING VOOR GRATIS VERZENDING?

Als je bestelling meer dan € 40 bedraagt, kom je in aanmerking voor gratis verzending.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING BEZORGD?

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Zodra je bestelling is verwerkt en klaar is om ons distributiecentrum te verlaten, ontvang je nog een e-mail met verzendinformatie. Houd er rekening mee dat de verzendbevestigingsmail niet noodzakelijkerwijs betekent dat de vervoerder (PostNL of DHL) je pakket heeft opgehaald bij ons distributiecentrum.

Voor bestellingen binnen Nederland en België kun je verwachten dat je de producten binnen 2 werkdagen ontvangt.

Voor bestellingen binnen het Europese vasteland kun je verwachten dat je je bestelling binnen 3-5 werkdagen ontvangt.

IS HET MOGELIJK OM MIJN BESTELLING TE VOLGEN?

Ja, het is heel eenvoudig om je bestelling te volgen. Zodra je een aankoop hebt gedaan, ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail, samen met je trackingnummer.

HOE WORDT DE VERZENDING VERPAKT?

De producten worden stevig verpakt in een bubbelplastic envelop. Om ervoor te zorgen dat de producten veilig bij je aankomen, gebruiken we een koeriersbedrijf (DHL of Post NL).

WAT IS UW RETOURBELEID?

Terugbetalingen

Het is belangrijk voor ons dat je net zoveel van Kenzul Atlas-producten houdt als wij! Mocht je onverhoopt niet helemaal tevreden 

zijn met een van onze producten, dan kun je het product, mits in de originele staat, binnen 14 dagen na de aankoopdatum retourneren voor een terugbetaling van de aankoopprijs.

Let op: alleen producten die online zijn gekocht op de Kenzul Atlas-website worden geaccepteerd voor retour. Als je een van onze producten bij een andere online winkel of winkelier hebt gekocht, neem dan rechtstreeks contact met hen op.

Verzending:

Om je product te retourneren, stuur een e-mail naar info@kenzulatlas.com en vermeld je factuur-/ordernummer. We sturen je instructies over hoe je het artikel kunt retourneren.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je geruilde product je bereikt, variëren.