Argan Beauty Tips - Kenzul Atlas

Argan Schoonheidstips

Velen van ons willen ons lichaam niet vervuilen met agressieve chemicaliën, noch willen we het milieu vervuilen om er goed uit te zien, maar we willen ons ook op ons best voelen. Een jeugdig uiterlijk en zijdezacht haar dragen bij aan ons gevoel van welzijn, maar zijn in onze moderne wereld onder hoge druk niet altijd gemakkelijk vol te houden.

Arganolie is de perfecte oplossing. Arganolie is een natuurlijk product dat huid en haar positief verrijkt. Omdat het licht is en gemakkelijk wordt opgenomen, geeft het de huid een stralende gloed en omdat het zo puur is, zijn er geen stabilisatoren nodig, in tegenstelling tot synthetische gezichtscrèmes die vaak conserveringsmiddelen bevatten die de gevoelige huid kunnen irriteren.

Voor de huid: Breng met de druppelaar 2-5 druppels aan op uw huid en masseer de olie zachtjes in en laat de olie in uw huid trekken.

Voor haar: Breng een kleine hoeveelheid van de olie aan op uw haar en masseer uw hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Laat de behandeling een uur in je haar zitten en was het daarna uit met een milde shampoo.

Voor beschadigd haar: laat de behandeling een nacht in je haar zitten.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.