Get your glow on! - Kenzul Atlas

Laat je stralen!

Kenzul Atlas arganolie is zuiver genoeg voor gebruik op huid en haar. Het werkt heel goed op uw huid als een dagelijkse vochtinbrenger (een paar druppels gaan heel ver), en vanwege het hoge gehalte aan vitamine E, Omega 6 en 9; arganolie wordt traditioneel gebruikt als remedie voor ezecma, psoriasis, jeuk en droogte.

Argan is geweldig om je huid er stralend uit te laten zien. Ik heb altijd al een vette T-zone gehad, maar tot mijn verbazing heeft mijn huid zich aangepast en werkt arganolie echt oliebalancerend. Mijn huid heeft nu een mooie glans en de glimmende plekjes zijn sterk verminderd.

Ik gebruik 's morgens en 's avonds twee druppels en wrijf het zachtjes in mijn huid. De geur is licht nootachtig, maar niet overheersend. De olie voelt licht en niet vettig aan.

Probeer het eens, geef je vochtinbrengende crèmes op en probeer arganolie, voor een heldere stralende huid!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.